Cipő színezés

cipo slider-1160

bow_mod

          töltelék2Új szolgáltatás szalonunkban!

Egyedi menyasszonyi cipőre vágysz? Neked szól új szolgáltatásunk: klipszekkel, masnikkal, csipkével, kristály vagy gyöngy díszítéssel ékesítjük a cipőd, elképzeléseid alapján, ahogyan megálmodtad!

virág klipszkristállyal borított_400

töltelék2

Nem elég a csillogásból? Ezt is megoldjuk – bármely cipőt, akár teljes felületén beborítjuk kristályokkal, csak kérned kell!

töltelék

glitter total_kisebb

 

Psszt! 2016-17 szezon forró trendje:

csillámló talpak!

– a magunk részéről imádjuk! Metropolitan sikk, egy kis bohémság, és nagyon-nagyon csajos! Természetesen, festéssel kombinálva is kérheted!

töltelék

Megsúghatunk egy egyszerűen nagyszerű stílustippet? Te is arra vágysz, hogy az esküvőd emlékezetes, összeszedett és harmóniát sugárzó legyen?

Válassz 1-2 színt, és azt következetesen használd mindenben, cél az összhang! Hol használj bátran színeket? Például a koszorúslányok ruhájában és csokraikban, kísérőik nyakkendőinél, a dekorációban a székmasnikon és asztaldíszekben, és igen, a menyasszonyi cipődnél! Szalonunk rövid határidővel, sok éves tapasztalattal, kedvező áron vállalja a Pink és a Benjamin Adams márkájú festhető szatén és selyem cipők színezését. Hozott színminta alapján is dolgozunk, így képzeletednek semmi sem szabhat határt! A színminta anyagától függően akár 100%-os egyezés érhető el. Noha a leginkább szín azonos eredményt szatén színmintával lehet elérni, festő mestereink semmitől nem rettennek meg: a legfurcsább minták alapján is festettünk már cipőt – tégy próbára minket!

pretty dyedcipő színezés mintablack-and-pink-wedding-1pink-wedding-shoes

töltelék2

Hófehér ruhád van? Nem probléma! A legtöbb Pink modell fehéríthető, így a ruháddal tökéletesen azonos árnyalatúvá varázsoljuk cipődet. Tüll vagy organza ruhához kérd az optikai fehér (kissé természetesebb, átmenet a hófehér és a törtfehér között), míg szatén vagy taft ruhához válaszd a jégfehér árnyalatot (igazi vakító, hideg fénnyel csillogó fehér szín). A fehérítés néhány nap alatt elkészül. A képen az eredeti szín (balra), az optikai fehér (középen) és a jégfehér árnyalat (jobbra) látható.

ivory shoesoptikai feherwhite shoes

A hozzánk intézett leggyakoribb kérdések cipő színezés témában:

Mennyire vízálló a cipő, használhatom, ha esik az eső? A Paradox London alkalmi cipői sem festetlen, sem pedig festett kivitelben kifejezetten NEM vízállóak, kérjük szíves megértésed. A selyemfestés kézi mestermunka, az eredmény impregnálószer használatával tartósabbá tehető, de vízállást ez sem biztosít. Ettől függetlenül, az impregnálószer használatát mindenképp javasoljuk, elkerülendő, hogy a lábad befogja a megfestett cipő. Impregnálószer nagyobb cipőboltokban kapható, a hajlakkhoz hasonlóan néz ki, kifejezetten textilhez valót kérj, 1 flakon sokáig elegendő. Alkalmazása: rázd fel a flakont, majd a palackot függőlegesen tartva kb. 30 cm-es távolságból szórd be a cipőt a spray-vel. Ügyelj, hogy a belső talp festett részeire is jusson a szerből. Átmenetileg a szín kissé sötétedhet, ez azonban száradást követően elmúlik. Várj, míg megszárad (kb. 15-30 perc) és már viselheted is!

Átfesthető-e egy korábban már festett cipő? Általában igen, sötétebb színre. Pontos véleményt a festő mester a cipő megtekintése után tud adni. Tipp: ha másodszori festésben gondolkodsz (pl. esküvő után átfestetnéd a cipőt), nem ajánlatos a cipő impregnálása, ezt kérjük vedd figyelembe a tervezésnél.

A párom táncpróba közben letaposta a cipőm és koszos lett. Eltakarja majd a festék? Sajnos ezt nem tudjuk 100%-osan garantálni, de azért ne veszekedj vele! Semmiképp ne próbáld meg házilag kiszedni a foltot, szakembereink festés előtt mindent megtesznek, hogy eltüntessék, vagy legalábbis halványítsák az elszíneződést. A nagyon világos árnyalaton esetleg kissé áttűnhet, ha nagyon-nagyon közelről nézed, de ez ne rontsa el a kedved, mert felvéve egyáltalán nem látszik majd meg. Ha szakembereink úgy látják, szebb eredményt lehetne elérni egy sötétebb árnyalattal, felhívnak telefonon és konzultálnak Veled, mielőtt megszínezik a cipőt. Szerencsére az éjkék, csokoládébarna, olajzöld és a fekete festés a legmakacsabb elszíneződésre is gyógyír!

Festeni szeretném előzőleg fehérített cipőmet. Van rá megoldás? Optikai fehér színű cipők esetében tudjuk vállalni a festést, világos pasztell színre. Ennek oka, hogy a fehérítés a haj szőkítéséhez hasonló vegyi folyamat, melynek következtében a fehérítő bent marad az anyag szálaiban. Optikai fehér árnyalat esetében a fehérítőből kevesebbet juttatunk a szaténba. Tapasztalatunk alapján a fehérítő a festékkel keveredve csak pasztell árnyalatok esetében működik jól együtt, ezért ajánljuk ebben az esetben a világos árnyalatra történő festést.

Más kérdésed van? Tedd fel nekünk! oneandonlyvarromuhely(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com