Csipke felsők

bolero_1200

 

 

A ruhához tartozó kiegészítőktől válik teljessé a menyasszony megjelenése a Nagy Napon. Szalonunkban rengeteg olyan kiegészítőt találsz, melyek nem csak tökéletesen kiegészítik, de általuk egyedivé is varázsolhatod a Ruhád.

 

Bolerók, felsők és stólák – a karok és vállak átmeneti takarására

Hűvösebb idő esetén, vagy ha szükséges a templomba, vagy egyszerűen csak azért, mert tetszik: a kiskabátok/bolerók népszerűsége töretlen! Előnyük a teljesen zárt felsőrészes ruhákkal szemben, hogy ezek levehetők: így például a templomba fedett felsőrésszel vonulhatsz be, de az anyakönyv vezető előtt vagy az esti buliban már klasszikus pánt nélküli lehet a ruhád.

 

váll2

 

 

 

Néha az is elegendő, hogy vállpánttal egészítjük ki a ruhát; ezzel a remek optikai trükkel nagyszerűen egyensúlyba hozható az alak. A vállpántot, mely lehet akár ejtett, akár sima, készülhet akár a ruhával azonos anyagból, vagy csipkéből, varrónőnk a Te méretedre készíti el. Nagy előnye, hogy lepatentolható, így nem zavar majd a tánc közben.

 

stóla feltenni

 

 

 

 

A létező legegyszerűbb megoldást keresed? Válaszd a stólát! A stóla egy hosszú anyag, olyan, mint egy sál: beburkolhatod vele a vállad, és áttekerheted a karodon, vagy megkötheted a hátadon a lapockák között, vagy megcsomózhatod elöl – számtalan variáció létezik.

 

 

 

öv balra

 

 

Kedvenceink, az övek – így varázsold egyedivé a ruhád!

Színes, virágos, strasszos-kristályos vagy gyöngyös – Neked melyik a kedvenced? Egy Neked leginkább tetsző övvel a saját stílusodra tudod alakítani a menyasszonyi ruhád! Tudtad, hogy szalonunkban több tucatnyi öv közül választhatod ki a legszebbet? Bátran állítjuk, a One&Only-ban egyedülállóan széles a kínálat!

Az övek további nagy előnye, hogy optikai trükköket érhetünk el használatukkal: egy jól megválasztott öv például eltereli a figyelmet a szélesebb vállról, vagy éppen karcsúbb derék illúzióját kelti. Tanácsadóink örömmel segítenek kiválasztani az alkatodnak leginkább megfelelő öv típust, fordulj hozzájuk bizalommal!

 

 

vera wang fekete öv

 

 

 

Modern szabású ruhához modern övet javasol stylist-unk. A képen egy düsessz és organza Vera Wang ruhához egy fekete selyem övet választott a tervező.

Tippünk: A fekete öv nagyon jól mutat, ha a vőlegény öltönye is fekete. Ha nem idegenkedsz tőle, a koszorúslányok ruhája is lehet fekete, a virágok pedig fehérek – a hatás nagyon elegáns!

 

öv felkötése

 

 

 

Tippünk: amikor felpróbálsz egy övet, a tökéletes hatás érdekében érdemes a derék legkarcsúbb részére igazítani.

 

vera wang kristály öv

 

 

 

Ha a ruhád aszimmetrikus, és az övnek van egy látványos dísze, próbáld ki többféleképpen viselni: elforgathatod jobb vagy bal oldalra, nem feltétlenül kell, hogy középen legyen a díszítés. Képen a Vanessa modell (White by Vera Wang), hozzá illő kristály övvel. A féloldalas organza fodrok dússágát nagyszerűen hangsúlyozzák az antik foglalatú kristályok.       mutasd a Vanessa ruhát

 

kristály öv

 

 

 

 

Hagyományos, letisztult szabású ruhához javasolja stylistunk az ehhez hasonló, hangsúlyos, szimmetrikus kristály díszítésű övet, mely a legegyszerűbb ruhát is káprázatossá varázsolja!

Nézd meg például, hogy mutat egy ilyen öv egy sima szatén ruhán, mint az Allure 2717-es:  megnézem a ruhát

 

 

white by vera wang kristály öv v2

 

 

 

A minőség garanciája: szalonunkban kizárólag eredeti, márkás kiegészítőket kínálunk, melyek méltók ruháink színvonalához. Az övek Swarovski kristályok és tenyésztett igazgyöngyök felhasználásával készültek.

 

 

 

 

Alsószoknya  : a láthatatlan kiegészítő

Lehet bármilyen szép is a ruhád, tökéletesen kényelmesnek valószínűleg egy alsószoknyával fogod érezni. Az alsószoknyában található merevítők amellett, hogy szép tartást adnak a szoknyának, gondoskodnak arról, hogy mozgás közben ne tekeredjen a lábadra a bőséges szoknya anyaga.

Modern anyag összetételű alsószoknyáink kényelmes derékkal rendelkeznek, nem vágnak be a derekadba, viszont úgy formáznak, mint egy alakformáló fehérnemű! Az alsószoknyában található abroncs rugalmas műanyagból készült, mely lágy tartást ad, mozgása természetes, nem “hintázik” úgy, mint a régi klasszikus merev fém abroncsok. Tanácsadóink mindig a ruha fazonjának megfelelő alsószoknyát ajánlják, és természetesen színben is a ruhához illőt választunk.

alsoszoknya_2alsoszoknya_1alsoszoknya_3alsoszoknya_4

                   sellő fazonú ruhához                          egyenes, vagy szűk A-vonalú ruhához             hagyományos A-vonalú, vagy nagy tüllös ruhához             báli ruhához ajánljuk

 

További kérdésed van a kiegészítőket illetően? Kérd tanácsadóink segítségét a választáshoz, mindig szívesen segítünk.