Kapcsolat

Hol találom a szalont?

Ruhaműhelyünk a Dalszínház utca 10.szám alatt, a földszint 3/A lakásban található. Az utca az Opera mellett, az Andrássy útra merőlegesen található, az épület a Dalszínház- és a Lázár utca sarkán áll. A bejárattól jobbra hangulatos kis kávézó, és az A1 ingatlancsoport nagy irodájáról könnyen felismerhető az épület. A 13-as kapucsengővel hívj bennünket a bejutáshoz, a történelmi hangulatú  kapualjból egyenesen menj végig a folyosón, a liftet megkerülve, kilépsz a belső udvarra, majd szemben jobbra fel pár lépcsőfokot – asszisztenseink már várni fognak Rád.

Megközelíthető legegyszerűbben az M1 (sárga) földalattival lehet, az “Opera” megállótól 1 perc sétára vagyunk. Ha az operával szemben állsz, az Opera melletti bal oldali utca a Dalszínház (tehát, ami a Bajcsy-Zsilinszky felé közelebb esik). Ha a 4-6-os villamossal érkezel, az Oktogonnál szállj le, a Bajcsy felé kb.3 percnyi sétára található a szalon.

Ha autóval érkezel: parkolási lehetőség a körúttól kívül, az Andrássy úttal párhuzamos szerviz úton egész nap ingyenes, így pár perc sétára leszünk. Az Opera környékén leginkább a Lázár, vagy a Révay utcában érdemes parkolási lehetőséget keresni, de kérjük ügyelj rá, hogy a környéken több szakaszra vonatkozóan piros karikában X tábla jelzi a várakozási tilalmat. A parkolás itt egészen 20.00 óráig díjköteles, szombat-vasár-és ünnepnapok kivételével.

Szeretettel várunk!