Ruhapróba

Ruhapróba

Felpróbálnád valamelyik mintadarabot, vagy akár többet is? Szuper! Mi bemutató kollekcióval dolgozunk, így bőséges választékban állnak rendelkezésre mintadarabok, amit a szalonban felpróbálhatsz.

Méretek: A mintadarab ruháink 34-38 méret közöttiek, de természetesen minden méret elkészítését vállaljuk.

Színek: Minden, amit a szalonban színesben látsz, elkészítjük fehérben, és fordítva.

Kísérők a próbán: a próbán a kísérőid is nagyon szívesen látjuk, kérlek azonban vedd figyelembe, hogy ez egy ruhapróba, tehát előfordulhat, hogy fehérneműben fognak látni – érdemes hölgy kísérőkkel érkezni. Pici gyermekeket, akik még kúsznak-másznak, ha megoldható, ne hozzatok a próbára – a szőnyegen sokszor gombostűket találunk, ez a környezet nem biztonságos számukra.

Fényképezés: A próbán annyi fotót készítetek, amennyit szeretnétek. Tanácsadóink boldogan asszisztálnak csoportkép elkészítéséhez is, csak kérned kell.

Mit viselj? Érdemes testszínű fehérneműben érkezni, mert nem üt át a ruhák alatt. Ha megvan a menyasszonyi cipőd, hozd magaddal, egyébként ha kéred, próbacipőt biztosítunk. A kiálló köves-foglalatos ékszereket, illetve órát megköszönjük, ha nem viseled a próba alatt.

Konzultációs díjunk 2800 Ft. Amennyiben arra a döntésre jutsz, hogy mi készíthetjük el a ruhád, a konzultációs díjat jóváírjuk a vételárból.

Szeretettel várunk! Időpont egyeztetés: +36 70 633 8944