Szalon

everly_01_felirattal

Mi, a One&Only csapata, elkötelezetten hiszünk abban, hogy az esküvő napja megismételhetetlen, örökké emlékezetes, csodálatos pillanatokkal teli esemény minden Menyasszony életében. A Nagy Napon, a tökéletes ruhádban tündökölni, élvezni a bókokat és az elismerő pillantásokat, miközben a széksorok között a Szerelmed felé lépdelsz – ez minden menyasszony álma! Épp ezért, öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy nekünk bizalmat szavazol, és az álmod megvalósításának mi is részesei lehetünk!

 

 

Szalonunkat Budapesten a VI. kerületben, az Opera mellett, a Dalszínház utca 10. szám alatt (földszint 3/A) találod. A kis sárga földalatti “Opera” megállójától fél perc sétára találsz minket. A historikus épület a város szívében, impozáns környezetben, a világmárkáktól egy karnyújtásnyira, a méltán felkapott “fashion and design” negyedben található. Vendégeink élvezhetik a város nyüzsgését, amiből jól esik megpihenni és elkortyolni egy finom teát vagy kávét a kapualj melletti barátságos kis kávézóban. A kapun belépve pedig megérint a a régi békeidők klasszikus polgári hangulata, szalonunk bejárata a belső udvarból nyílik.

opera-all_kicsi_2

A lehető legjobb minőséget kínáljuk, kiváló ár-érték arányban!

Szalonunkban hozzáértő tanácsadó kolléganők segítik a ruhaválasztást. Konzultációnk időtartama 60 perc, a szolgáltatás díja 2800 Ft, melyet jóváírunk a vásárlás végösszegéből. Kísérőidet is szeretettel várjuk, a próba alatt fényképek tetszőleges számban készíthetők. Nyitva tartásunk: hétfő, kedd, szerda és péntek 10.00-18.00, csütörtök: 12.00-20.00, szombaton 09.00-15.00.

Vendégeink gyakran sóhajtanak a szalonban: “a legszebb ruhák Nálatok vannak!” Tény, hogy szépek a ruhák, de tudtad, hogy a legszuperebb dolog láthatatlan? Kétféle típusú ruhát kínálunk: a “komfort” típusú ruhák anyag használatuknak köszönhetően hihetetlenül kényelmesek, már-már a hétköznapi ruhák kényelmével vetekszenek! A “shape” típusú ruháink beépített alakformáló hatással rendelkeznek – hihetetlenül karcsúvá varázsolják az alakot, kitöltik a dekoltázst és megemelik a popsit! Neked melyik a kedvenced?

Méretre készített menyasszonyi ruhát 250 000 Ft-tól kínálunk; puha, lágy esésű, finom tapintású, nemes kelmékből varrjuk meg a ruhád. Olasz selyem, angol tüll és francia csipke – hibátlan mestermunka csakis kiváló alapanyagból készülhet! Allergiád van, bőrbarát anyagot keresel? Semmi gond, mindenre van profi megoldásunk! Odafigyelünk Rád, pontosan megértjük mit szeretnél, és megvalósítjuk, ahogyan megálmodtad. A tökéletesség nálunk nem luxus, hanem alapvető elvárás!

Szeretettel varrunk, szeretettel várunk! xoxo One&Only