Többet a szalonról

Elegant designer making adjustments to gown

Mi, a One&Only csapata, elkötelezetten hiszünk abban, hogy az esküvő napja megismételhetetlen, örökké emlékezetes, csodálatos pillanatokkal teli esemény minden menyasszony életében. A tökéletes ruhára rátalálni, majd a Nagy Napon azt viselni, abban tündökölni, élvezni a bókokat és az elismerő pillantásokat miközben a széksorok között a Szerelmed felé lépdelsz – ez minden menyasszony álma! Épp ezért, öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy nekünk bizalmat szavazol, és az álmod megvalósításának mi is részesei lehetünk!

töltelék2

Szalonunkat Budapesten a VI. kerületben, az Opera mellett, a Dalszínház utca 10. szám alatt (földszint 3/A) találod. A kis sárga földalatti “Opera” megállójától fél perc sétára találsz minket. A historikus épület a város szívében, impozáns környezetben, a világmárkáktól egy karnyújtásnyira, a méltán felkapott “fashion and design” negyedben található. Vendégeink élvezhetik a város nyüzsgését, amiből jól esik megpihenni és elkortyolni egy finom teát vagy kávét a kapualj melletti barátságos kis kávézóban. A kapun belépve pedig megérint a a régi békeidők klasszikus polgári hangulata, szalonunk bejárata a belső udvarból nyílik.

opera-all_kicsi_2

A lehető  legjobb minőséget  kínáljuk, kiváló ár-érték arányban!

Szalonunkban hozzáértő tanácsadó kolléganők segítik a ruhaválasztást, az „alap” ruhapróba szalonunkban nyitva tartási időszakban térítésmentes szolgáltatásként vehető igénybe. Nyitva tartásunk: kedd-péntekig 10.00-18.00, szombaton 09.00-15.00.

Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb áron találd meg nálunk menyasszonyi ruhád! Bérleti díjaink átlagosan 120 – 180 000 Ft között mozognak, az árban benne van a méretre igazítás, tisztítás, alsószoknya-ha szükséges, stóla és egy alapáras fátyol. Máshol olcsóbban találtad meg ugyanazt a ruhát? Jelezd és megkapod a kedvezőbb áron, számunkra a Menyasszony az első!

Nem szeretnéd megtartani, de új ruhát vennél fel? Erre is van megoldásunk, az első felvételes bérlés – érdeklődj tanácsadóinknál!

Méretre készített ruhát 200 000 Ft-tól kínálunk; puha, lágy esésű, finom tapintású nemes kelmékből varrjuk meg a ruhád. Allergiád van, bőrbarát anyagot keresel? Semmi gond, mindenre van profi megoldásunk! Vállaljuk továbbá régi menyasszonyi ruhák átalakítását, tisztítását, felturbózását. Odafigyelünk Rád, pontosan megértjük mit szeretnél, és megvalósítjuk, ahogyan megálmodtad!

töltelék2

Minden, ami kell, egy helyről, kényelmesen!

Bérelnéd, vagy megvásárolnád menyasszonyi ruhád, esetleg terveznél egyet magadnak, és szeretnéd, ha megvarrnánk? Semmi gond, segítünk! Nálunk minden kiegészítőt is megtalálsz, amire menyasszonyként szükséged lehet: kívánság szerinti színre festett selyemcipő, fátyol, ékszerek, kiskabátok, harisnyakötők, alkalmi- és koszorúslány ruhák – minden kívánságod teljesítjük!

premium dealer

töltelék2

Eredeti / Márkás / Designer darabok. – A tökéletesség nálunk nem luxus, hanem alapvető elvárás!

bride wars v2töltelék2

A ruha kényes kérdés! Ruháink többségéből nincs még egy az egész országban – legfeljebb nálunk van több darab -, így tehát nem kell aggódnod amiatt, hogy a templomból kifelé jövet szembejön Veled a ruhád egy másik menyasszonyon! Tény, hogy rengeteg szalon forgalmaz népszerű márkákat, a legkedveltebb darabokból rengeteg van az országban, ami egyrészt jó, mert elcsíphetsz egy kedvező ajánlatot. Másrészt viszont, a frekventált helyeken óránként-félóránként összeadnak egy párt, és nyári hétvégékből nincs is olyan nagyon sok.. A döntés a Tiéd! A mi javaslatunk, hogy ne érd be átlagossal, amilyen bárkinek lehet. Ez a nap különleges, és megérdemled a legjobbat!

töltelék2

bridal runwayArra törekszünk, hogy szalonunkban bőséges kínálat álljon rendelkezésedre kifinomult, csodálatos menyasszonyi ruhákból. Neves amerikai tervezők kollekciójából válogatjuk ki a legszebb darabokat, egyenesen a kifutókról, így nálunk mindig találsz a legújabb trendnek megfelelő ruhát. A modern szabásúak mellett sok klasszikus ruhát is találsz nálunk korábbi évek kollekcióiból, mivel ezek a darabok olyan szerencsés adottságokkal rendelkeznek, hogy időről-időre újrarendeljük őket. Vendégeink gyakran sóhajtanak a szalonban: “a legszebb ruhák Nálatok vannak!”  Tény, hogy szépek a ruhák, de tudtad, hogy a legszuperebb dolog láthatatlan? Kétféle típusú ruhát kínálunk: a “comfort” típusú ruhák anyag használatuknak köszönhetően hihetetlenül kényelmesek, már-már a hétköznapi ruhák kényelmével vetekszenek! A “shape” típusú ruháink beépített alakformáló hatással rendelkeznek – hihetetlenül karcsúvá varázsolják az alakot, kitöltik a dekoltázst és megemelik a popsit! Neked melyik a kedvenced?

töltelék2

ruha vállfán v2

Ruha bérlés kapcsán leggyakrabban feltett kérdések Menyasszonyainktól:

töltelék2

“Félek, hogy a gyönyörű ruha, amit most kiválasztottam, szeptemberi esküvőmre ronggyá megy. Mit tegyek, mit javasoltok?”

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden menyasszony a legszebbet érdemli, ezért nálunk nem találsz lestrapált, agyonhasznált ruhákat. Ezt úgy érjük el, hogy egy ruhát legfeljebb 4-szer adunk ki kölcsönzésre, az 5. alkalommal eladó lesz. Ruháink alapanyaga sok esetben selyem, vagy nemes csipke, ezért kíméletes eljárással, francia levendula szappannal, kézzel tisztítjuk, foltkezeljük, majd gőzöljük gyűrődés mentesre, tökéletesre az Álomruhád. Menyasszonyainkat is arra kérjük, hogy lehetőség szerint vigyázzanak a bérelt ruhára, hogy a következő tulajdonosa is ugyanolyan szép állapotban kaphassa meg a ruháját, ahogyan ő.

lavender+soap v3

Természetesen balesetek előfordulhatnak. Ha egy ruha teljesen tönkremegy, mindent megteszünk annak érdekében, hogy egy azonos darabot beszerezzünk Neked. Amennyiben az idő szűkössége miatt erre nincs lehetőség, eldöntheted, hogy választasz-e egy másik ruhát szalonunkból, vagy szeretnéd a pénzed visszakapni.

Amennyiben biztosra szeretnél menni, válaszd a ruhád első felvételre. Sok menyasszony vágya, hogy új ruhát viseljen az esküvője napján, de nem szeretné ezt a ruhát az esküvőt követően megtartani, és nem szeretne a ruha eladásával sem vesződni. Nekik jelent megoldást az „első felvételes bérlés”, mely azt jelenti, hogy senki más nem viseli előtted ezt a ruhát. Ez egy nagyon megnyugtató megoldás, hiszen így nem kell aggódnod, hogy tönkremegy a ruha, és Tiéd lehet a vadonatúj ruha érzése. Első felvételes bérlés esetében a megrendelés az Általad kért színben, a Te méretedre történik. A legtöbb ruhánál lehetőséged van első felvételre kérni a ruhát, kivételt azok a modellek jelentenek, melyeket kollekcióváltás miatt a gyártótól nem tudunk után rendelni. Ez a szolgáltatásunk feláras, és esetenként nem minden ruhára kérhető, kérjük szíves megértésed. A részletekről kérünk, érdeklődj tanácsadóinknál, örömmel segítenek a kérdéseid megválaszolásában!

 

“Mikor kell jönnöm igazításra?”

Az igazítás általában 2-3 héttel az esküvő előtt kezdődik és leggyakrabban 2, ritkábban 3-4 alkalmas próbával jár. A ruhapróbák 1-1.5 órát vesznek igénybe alkalmanként, legalább az egyik próbát igyekszünk szombatra tenni. Mivel a varrónőink is normál munkarendben dolgoznak, előfordulhat, hogy az alakító próbák munkaidőben történnek, ezzel kapcsolatban kérjük szíves megértésed. A ruhapróbára szükséged lesz arra a cipőre és fehérneműre, amivel a ruhát a Nagy Napon viselni szeretnéd.

töltelék2

“Meddig az enyém ez a gyönyörű ruha?”

Bérlés esetén általában 6 napra adjuk ki a ruhád: csütörtökön viheted el és kedden kérjük visszahozni. Ettől igény szerint általában el tudunk térni – a szerződés megkötésekor jelezd igényedet tanácsadó kolléganőnknek – mindent megteszünk azért, hogy figyelembe vegyük a kérésedet, a hosszabbítás nálunk felár felszámítással nem jár együtt.

 

“Mi az a kaució, és miért kell fizetnem?”

A kaució egy olyan összeg, amit „letétben” fizetsz a ruhára elvitelkor, és akkor kapod vissza, amikor sértetlenül visszahozod a szalonba a ruhát. Az esetleges sérülések javítási költségeit a kaució fedezi. Tisztában vagyunk vele, mi mindennek van kitéve egy ruha a lagziban – általános mértékű elkoszolódás, minimális javítható sérülés esetén nem tartunk vissza a kaucióból. Bérleti szerződésünk külön pontja részletesen taglalja, hogy mikor tartunk vissza a kaucióból, de tanácsadóink is örömmel megválaszolják ezzel kapcsolatos esetleges kérdéseidet.

 

“Mit kell tudnom a ruha megvásárlásról?”

Egyre több menyasszony dönt amellett, hogy megvásárolja menyasszonyi ruháját, hiszen a ruha örök emlékként kötődik ehhez a csodálatos naphoz. Általában a keresgélés az interneten kezdődik, hiszen gyorsan rengeteg képet át lehet tekinteni, és könnyű rátalálni a Neked legjobban tetsző modellekre. Weboldalak százai kínálják látszólag ugyan azt a ruhát, és az árakban bizony óriási szórás lehet!

Menyasszonyok, vigyázzatok! Az internetes vásárlásnál is örök érvényű bölcsesség: ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem az! A távol-keletről importált ruhák csak silány utánzatai az eredeti daraboknak: az anyag gyenge, áttetsző és szakadásra hajlamos, a kivitelezés elnagyolt és pontatlan, a hitvány minőségű díszítőelemek csak tovább rontanak a helyzeten. Mivel ezt a tényt egyre több vásárló felismeri, a csalók is egyre megtévesztőbb trükkökhöz folyamodnak: esetenként használt ruhaként árulják silány portékájukat, és/vagy amerikai oldalnak álcázzák weboldalukat, és csak fizetést követően derül ki, hogy a csomagod a távol-keletről érkezik, így ráadásul rengeteg rejtett költséggel is kell számolnod! Tudtad, hogy ezeket a csomagokat nem kevés vám és ÁFA terheli, amit a ki kell fizetned, mielőtt hozzájuthatsz a csomagodhoz? Hónapokig tartó várakozás és izgalom után végre kibonthatod a dobozt, és egy tökéletes ruhát találsz benne – a következő évi farsangra! Ez óriási csalódás, és sokszor már késő valami mást keresni: megcsappant a költség-kereted és eltelt az idő…

Nem hiszel nekünk? Tanulj más kárán! Elrettentő példákért klikk ide: utánzatok

brides beware 1160

 

Így kerülheted el:

Körültekintően járj el: csak leinformálható hátterű, tényleges bemutatóteremmel rendelkező üzletből vásárolj! Lapozz át esküvői témájú magazinokat, keresd a szalonok hirdetéseit! Egy magára valamit is adó üzlet nem sajnálja a pénzt a nyomtatott sajtó hirdetéseire! Ne feledd, a szalon igényessége utal a ruhák és a kiszolgálás színvonalára!
Szalonunkban lehetőséged van előzetesen kölcsönzött ruhák megvásárlására, illetve új ruha megvásárlására egyaránt. Menyasszonyi ruhát nem könnyű kép alapján, katalógusból megrendelni. Gyakorlott szem szükséges hozzá, hogy lássuk, várhatóan jól áll-e majd a kiválasztott darab – szalonunkban szakértő segítséget biztosítunk a választáshoz! Új ruha megrendelése esetén az átfutási idő átlagosan 4-5 hónap, azt tanácsoljuk tehát, hogy idejében kezdd a keresgélést!

 

Reméljük, sikerült néhány támpontot adnunk a választáshoz. További kérdésed van? Látogass el szalonunkba, szeretettel várunk!